20160921

Pivo na kole, skvělý trik tuleňáka Š.

Tlampač

Nejdřív to ježděníčko na kole naši političtí vyslanci vyhrotí, nasekají zákony i na situaci, že když spadneš z kola a zraníš se, platíš pokuty jak mourovatej krom toho že máš komoci mozeku a dost starostí s neschopenkou (mám dojem, že tenhle zákon pak ti volení kikoši zase zmírnili).
Postupem let nastal v Česku skutečnej boom cyklistiky a logicky úměrně k počtu cyklistů stoupla i statistika jejich nehod a zranění a sem tam i těch fatálních, které se staly třeba i pod vlivem alkoholu.
Nastoupili Vyvolení (poslanci) a lopotně upletli novej a ještě lepší bič na cyklisty, jako by nestačilo, že i cyklista byl podle všech vyhlášek už dávno účastníkem silničního provozu a nesměl teda jezdit ožralý (však jsme to viděli ve filmu Slavnosti sněženek, jak pan VB Somr upouštěl bicyklům kerských opilců vzduchu z pneumatik...).
Pak se ovšem najde komunistický bachratý hovado, co se vožírá v zahradním bazénku, a svojí bradavicí co má na krku vymyslí marketing, jak že se stát PREZIDENTEM (stát se prezidentem je ostatně snem mnoha pitomců a některým se to i povedlo).
Takže se zase začalo ňoumat nad tím, jak tu kozu sežrat tak, aby zůstala netknutá. Sám hlídač práva, ministr spravedlnosti pták Pelikán, nad tímto tulením návrhem v médiích špekuluje, že je přece taky cyklista a že teda kdo se zraní pod vlivem (jedno pívo, co to je) na kole, toho je to prý soukromá věc...
No asi není, jak dokládají doporučení mnoha odborníků na zachování podoby přísné normy, prostě nalitej na kole můžeš zavinit něco, co pak do smrti nezaplatíš, když už u toho nezůstaneš ležet sám.
Tedy buď logicky a právně správně dovolme i autařům tu pověstnou francouzskou hladinku anebo při nulové toleranci setrvejme a nenechme se ohlupovat různými Zdeňky.

Sorry, ale udělat zákon a pak ho obrušovat tak, aby vlastně nic neuvozoval a nezakazoval, to podle mě ukazuje na stupiditu všech, co tu normu původně odhlasovali protože se jim zdála důležitá a důvodná. Nechali se poplést bláznivým komoušem lačnícím po moci a přestali být rozhodní, prostě se divím, že neposlali toho bazénového tuleňáka (t.č. nikoli v KSČ ale v ČSSD) v prlel!

www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/cykliste-a-vyssi-tolerance-alkoholu-v-krvi-o-zruseni-nulove-tolerance-bude-jednat-vlada--1652041

#TahleGlosaPichaJakoVosa