20171024

Recenze na recenzi, blesková.

Tlamcinemator

Hm. 
Je v té recenzi na nový týnejdž můvi Bajkeři dementní pointa a odkaz na halyvůdskou harašmentskou miramaxí aféru proto, že se to tak má psát, protože veřejnoprávno? 

Nebo je Kristina Roháčková
 ten moderní humanitně všemilovný typ člověka (mno, není zrovna sexbombička, a tak z principu, nevím teda jakého, jakoby prostě nesnáší takzvaný sexismus, ne, neútočím osobně, jde mi o pochopení pisatelčiných motivů, a při vší úctě, každému se líbí něco jiného a někdo jiný, taky nejsem zrovna Žorž Klůny a taky je x věcí, co mě pohoršují).

Jistě, je tu oprávněné podezření, že mistr pera Kolečko fakticky grafomansky chrlí stále to samé, aby si vydělal, a lidem že to takto stačí.
Ale já na to do kina jít nemusím (a nepůjdu), ovšem coby smějící se česká bestie právo na bestiální nekorektní humor ctím málem nad Desatero, a přijde mi, že je třeba tohle právo neustále strážit. 

Stačilo by přece napsat opravdovou recenzi na filmové dílo, hezky uvolněně a z nadhledu a vykašlat se na srovnávání filmové role jakéhosi Matonohy se skutečnou událostí, skutečnými kriminálními činy jistého neotesaného amerického producenta.

Ne?