20171102

Na Liboc seru a taxikář nejsem

Tlamkinoautomat

Vytěžit postavu dročkáře pro filmové dílo, takové téma se přímo nabízí. A tak Robert De Niro má ve své filmografii nesmazatelnou položku a může se pyšnit jednou z životních filmových rolí


V našich poměrech divákům v paměti utkvěla jiná existence od fiakru, asi všem včetně scénaristy playtváckého Taxikáře, postava kníratého Franty s Volhou Carevnou.
Franta s Volhou brázdí ulice Prahy, sám paroháčem vozí podváděné na podezřelé adresy, zatímco jiné nevěrné páry se snaží za jeho zády kopulovat na zadních sedadlech při jízdě kolem Rudolfina, kdo nežere maso, ten nepozná vtip.

Pan  Bohuslav Vaněk-Úvalský rozhodně bude vegan, protože vtip je nikde. A navíc Taxikář podle Playtváka vážně smrdí vykrádačkou Zelenky. Jasná věc, Kopta Václav je solidní herec a už jednou byl i seriálový taxikář, jenže co fungovalo v Single Lady, to tady sotva leze, tedy zatím, ale mám tušení, že Meresjev Taxikář od Plejtváků se o moc dál nedoplazí ani v dalších dílech, když už v pilotu je to mrtvola.

Single Lady nerada Jůťup stayzmd párty

Single Lady, seriálek pro žencký, byla nadprůměrem produkce Playtvák TV.
Znovu roztočit kolesa parníku nebude snadné, Babišovo mediální impérium má sice peníze a tvůrci na volných nohách chtějí tyto peníze, produkuje se za peníze, natáčí se za peníze, vymýšlí se za peníze, hraje se za peníze, VŠECHNO JE DNES ZA PENÍZE, hodně penízů. 
ALE!, není vše jen o penězích, moudří vědí, i prachatej chlap může bejt špatnej v posteli, i krásná panička může PŘEVELMI NUDIT, umění je múza a opět se přesvědčujeme, že i když múza dovede být běhna, nespustí se s každým, ani se seriálkem pro muže :(

Tahle děravá taxikářská lodička zkrátka drhne o dno, nosič PP (kupte si Škodu vole) a víc nic.

PS Karel Zima je fajn, herec co ho mám rád, sám nevím proč, tady na mě dojem neudělal :(
Lukáš Pavlásek, výčepákem v Občanském průkazu a Polákem v Padesátce snad nevyčerpal zásoby své osobité komiky, Lukáši, nebuď trotl a hraj jenom trotly, Pavlu Liškovi to taky pomohlo :)
Night on Earth - Trailer - Jim Jarmusch ???