20170129

Starosti miliardáře :D

Budou ty volby a tak se zas dělá něco pro lidi!

#Populismus

Jsem byl včera na nádraží v České Třebové 
a v obchodě Pont market tam visel obří plakát 
s fotkou tuňákového sendviče a 0,25l plechovkou limonády Vinea.
Pod tím bylo dopsáno, že je to teď mazec nabídka, protože kus provlhlého tousťáku s trochou polských vajec a trochou tuňáka z konzervy si můžeš dopřát namísto za sedm pětek jen za pětek šest. A ještě si dvakrát lokneš z plechovky, hele.

Řešili jsme tuto nabídku jako strategickou úvahu se synem, ptal jsem se ho, jestli by takhle dementní produkt koupil.
Povídal, že by si raději před cestou vlakem nakoupil v Lidlu ten jejich hot dog za 11,90 a třeba nějakou sladkost a že i s dvoulitrovkou limonádou by se hravě vešel do 40 Kč za všechno.

Takže když si můžu dát hnusnej sendvič s hltem slazený vody za takovej ranec, proč by mě mělo srát platit za trochu dat a pár minut telefonování pětikilo, no ni?!
 +
Se slevou 15 procent v akci, jen za 57,90 Kč

Opravdová cenová pecka, že?!
By Hamé, vole. 


Popis a složení obloženého kousku chleba:

Sendvič Tuňák a vejce 190 gramů

  • Výrobce: BAPA s.r.o. www.hame.cz/bapa/
  • Země původu: Česká republika

  • Složení:
    51% toustový chléb světlý - PŠENIČNÁ MOUKA, droždí, sůl, vepřové sádlo, cukr, přípravek zlepšující mouku (PŠENIČNÁ MOUKA, emulgátor E 471, SLADOVÁ MOUKA, zahušťovadlo xanthan, látka zlepšující mouku kyselina askorbová, regulátor kyselosti E 341, enzym), voda; 25% TUŇÁK - TUŇÁK kousky, slunečnicový olej, zeleninový výtažek, sůl; 12% dresink - emulze jedlého řepkového oleje (VAJEČNÝ ŽLOUTEK), ocet kvasný lihový, zahušťovadlo modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá sůl jodovaná, petržel (0,4%), stabilizátory guma guar a xanthan, konzervant sorbát draselný; 12% VEJCE - VEJCE vařená loupaná, nálev (voda, kyselina citrónová, sůl).
    Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, vejce a výrobky z nich, ryby a výrobky z nich