20171230

Alfa. Dobrý, prostě dobrý.

Bizz

Nezdárnej synek pražský ulice (říká o sobě i on sám) nadělal další tracky. 
Po letech stagnace a opakování se se opět vynořil starej dobrej ... ALFA. 

Je to tak, silnější pes xxx. 
Ektor je alfák, ne pejsek. 
Sympatickej rypák s talentem po mámě a temperamentem dlouhýho helénskýho rodokmenu, tenhle MC k tomu všemu má dar povědět vám do bítů solidní storku, díky několika přátelům jsou ty storky navíc zabalený do pestrýho hávu spolupráce.


Tohle jsou pro mě Nej tracky: 

Kancelář. Pozitivní, pohodový, nadhledový, zazpíváš si s ním, protože to chceš/máš taky tak. Jo, některý z nás si taky jezděj jak DON. 

Hrabivej track Nedává to smysl. Je to tak, nejsou love, není nic, není vliv, nejsou kundy, nejsou fellas, nejsou káry, není obejvák, není co chlastat, co kouřit, co dělat... Chcípneš ve škarpě, bez lováků.

365. To jsou zavřený vrata za bylo. Některý se v tom hodlaj plácát léta, jinak by to neuměli. Ty co nemaj palici jen na vozdobu chtěj víc, VÍC. 

Víš co tím myslím? Že ne každej MŮŽE bejt mistr, měkký prsa raus!

Sám doma. Kevin se nepřiposral. A ty? Ty se poser, vole, buď tě nechám bejt anebo tě nikdy nikdo nenajde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ektor - Alfa (2017)

Hodně testosteronu, hodně, na platni ALFA. Právem. Dobrá deska, dobrý bíty, dobrý verše, dobrej zvuk, rozumně rozkročený mezi starou školou a neo. Pozitivní vibrace s bubákama namíchaný tak akorát, tak  a ko rát
Nemůžu se doposlouchat a se mnou tisíce dalších hladovejch uší. 
Deset hvězd z pěti :)

www.detektorgear.cz/produkt/cd-alfa